Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/01/2006

Рішення міської ради від 25.01.2006 № 40 «Про передачу у власність відкритому акціонерному товариству “Запоріжжя-обленерго” мереж та об’єктів енергопостачання стадіону по вул.Валерія Лобановського, 21»

Згідно з Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про власність”, враховуючи згоду відкритого акціонерного товариства “Запоріжжяобленерго”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Передати безкоштовно у власність відкритому акціонерному товариству “Запоріжжяобленерго” новозбудовані кабельні мережі 6кВ від ПС “ЛБ- 1” до розподільчого пункту РП-44 довжиною 1860 м , вартістю 538371,05 грн. та існуючі кабельні мережі 6кВ від РП-43 до РП-44 довжиною 1020 м у дві нитки, від РП-44 до ТП-561 довжиною 35 м та РП-44, вартістю згідно з незалежною оцінкою, стадіону по вул. Валерія Лобановського, 21 для обслуговування та експлуатації.
2. Управлінню комунальної власності міської ради (Теслюк В.Я.), комунальному підприємству “Управління капітального будівництва” (Сухомлін І.П.) здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі у власність вищезазначених мереж та об'єктів енергопостачання згідно з п.1 даного рішення.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенко В.Ф., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Пшигоцький С.В.).

Міський голова Є.Г. Карташов