Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/01/2006

Рішення міської ради від 25.01.2006 № 61 «Про надання пільги по оплаті за землю державному підприємству “Міжнародний аеропорт Запоріжжя”»

Розглянувши листа державного підприємства “Міжнародний аеропорт Запоріжжя” з питання пільги по оплаті за землю у 2006 році, висновки фінансового управління Запорізької міської ради і фінансового управління Шевченківської районної адміністрації, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати пільгу по оплаті за землю ДП “Міжнародний аеропорт Запоріжжя” на період з наступного місяця після прийняття рішення до 31 грудня 2006 року в частині платежів до бюджету міста (75,0 відсотків).
2. Вивільнені кошти внаслідок надання пільги направити на продовження ремонту аеровокзального комплексу.
3. Підприємству надати до фінансового управління Шевченківської районної адміністрації план проведення робіт на період надання пільги та щоквартально надавати звітність про використання вивільнених коштів з підтверджуючими документами.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І. та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету та фінансів (Великий В.І.).

Міський голова Є.Г. Карташов