Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/01/2006

Рішення міської ради від 25.01.2006 № 9 «Про затвердження Програми забезпечення участі Запорізької міської ради в Асоціації міст України та громад»

У відповідності до ст. 91 Бюджетного кодексу України Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Програму забезпечення участі Запорізької міської ради в Асоціації міст України та громад (додаються).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І., постійну комісію міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Великого В.І.

Міський голова Є.Г. Карташов
  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення міської ради
25.01.2006 № 9

П Р О Г Р А М А
забезпечення участі Запорізької міської ради
в Асоціації міст України та громад

Мета програми

Захист існування, становлення та розвиток місцевого самоврядування в Україні, а також координація та взаємодія з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, політичними партіями та громадськими об'єднаннями для виконання програм перетворення України в країну з ефективною соціально-орієнтованою ринковою економікою, розвинутою та збалансованою інфраструктурою громадських послуг в містах, високим рівнем соціального захисту громадян.

  Завдання програми

Основним завданням регіонального відділення Асоціації міст України та громад є захист прав та інтересів своїх членів у вищих, центральних та регіональних органах державної влади .

Напрямки діяльності

Систематичне проведення загальних зборів Асоціації, засідань правління, секцій та спілок, направлених на організаційне, інформативне та фінансове забезпечення основних напрямків діяльності, а також:
1.   Участь у розробці, обговоренні та підготовці пропозицій до законопроектів і лобіювання проходження їх у Верховній Раді для комплексного законодавчого забезпечення діяльності місцевого самоврядування.
2.   Сприяння соціально-економічному розвитку сіл, селищ, міст – членів Асоціації.
3.   Участь у реалізації загальнодержавних програм, пов'язаних з розвитком та зміцненням місцевого самоврядування.
4.   Координація діяльності та співпраця з іншими об'єднаннями місцевих влад та громадськими організаціями, що опікуються місцевим самоврядуванням.
5.   Інформаційно-аналітична та просвітницька діяльність.
6.   Міжнародна співпраця з актуальних проблем місцевого самоврядування.

Очікуваний результат програми

Виконання Асоціацією міст України та громад Статутних завдань, які сприятимуть утвердженню в Україні інституту місцевого самоврядування .

Джерела фінансування

Фінансування здійснюється за рахунок коштів загального фонду бюджету міста. Асигнування на 2006 рік затверджені у сумі 144,610 тис.грн., в тому числі:
-   Членські внески до Асоціації міст України – 139,610 тис.грн.
- Фінансова допомога на виконання статутних завдань Запорізькому регіональному відділенню Асоціації міст України та громад – 5,000 тис.грн.

Секретар ради І.І. Наливайко
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення