Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/01/2006

Рішення міської ради від 25.01.2006 № 8 «Про затвердження Програми «Спеціалізований депутатський фонд» на 2006 рік»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА
1. Затвердити Програму «Спеціалізований депутатський фонд» на 2006 рік.
2. З метою прискорення освоєння коштів доручити виконавчому комітету міської ради організувати роботу по узагальненню запитів на використання коштів по зазначеній програмі для здійснення розподілу по головним розпорядникам коштів та підготування проектів рішень виконавчого комітету міської ради з подальшим затвердженням на сесії Запорізької міської ради.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І. та голову постійної комісії міської ради з питань соціального та економічного розвитку бюджету і фінансів Великого В.І.

Міський голова Є.Г. Карташов
  Додаток
до рішення міської ради
25.01.2006 № 8

ПРОГРАМА
«Спеціалізований депутатський фонд» на 2006 рік

1. Головний розпорядник 

Головний розпорядник бюджетних коштів складає кошториси, готує проекти розпоряджень міського голови, забезпечує ведення бухгалтерського обліку, складання звітності, в межах встановлених рішенням про бюджет міста призначень, погоджує термін виконання робіт з депутатами міської ради відповідно до їх запитів і організовує виконання необхідних заходів, робіт та здійснює контроль за досягненням очікуваного результату програми.

2. Мета програми

Заходи спрямовані на підвищення життєвого рівня малозабезпечених громадян, задоволення соціальних, культурних, побутових та інших потреб жителів міста та благоустрій районів шляхом сприяння у наданні відповідних послуг по зверненням депутатів міської ради.

3. Напрямки діяльності

1.  Вирішення нагальних потреб бюджетних установ міста.
2.  Забезпечення проведення робіт по благоустрою районів.
3.  Проведення ремонтів внутрішньо-квартальних шляхів.
4.   Облаштування дитячих майданчиків, ремонт лавок.

4. Очікуваний результат

Сприяння створенню умов для забезпечення наказів виборців депутатам міської ради.

5. Джерела фінансування

 Фінансування на виконання зазначеної програми здійснюється за рахунок надходжень міського цільового фонду міської ради:
- кошти за прийняття участі в конкурсах, аукціонах на право оренди земельних ділянок, майнових комплексів та нежитлових приміщень, які знаходяться у комунальній власності міста;
- внески спонсорів, підприємств, об'єднань, організацій і установ на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт об'єктів комунальної власності, на вирішення соціально-економічних проблем міста та зміцнення матеріаль-технічної бази об'єктів соціально-культурної сфери і спрямовуються на визначену мету;
- участь підприємств, організацій, установ усіх форм власності та громадян міста у житловому будівництві, зміцненні матеріально-технічної бази об'єктів соціаль но-культурної сфери, комунального господарства та у розвитку соціальної інфраструктури міста;
- інші джерела, не заборонені діючим законодавством.

На 2006 рік обсяг асигнувань складає 1280,000 тис.грн., тобто виходячи з розрахунку 20,000 тис.грн. на кожного депутата (додатково до коштів затверджених в Програмі участі депутатів міської ради, як представників інтересів жителів виборчих округів, у поліпшенні житлового фонду, зовнішнього вигляду міста та у розвитку соціально-культурної інфраструктури міста).
Депутати міської ради мають право об'єднувати кошти з іншими депутатами для спрямування їх на виконання спільних заходів або робіт.

Секретар ради І.І.Наливайко
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення