Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/12/2005

Рішення виконавчого комітету від 22.12.2005 № 465 «Про будівництво тролейбусної лінії від житлового масиву “Південний” до Космічного житлового масиву»

З метою забезпечення мешканців Космічного житлового масиву сполученням з центральною частиною міста через житловий масив “Південний” в період реконструкції вул. Космічної від пр. Леніна до “Південного ринку”, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні” та рішенням від 21.03.04 №19 шістнадцятої сесії двадцять четвертого скликання Запорізької міської ради “Про делегування функції замовника та визначення одержувача коштів”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Дозволити проектування та будівництво тролейбусної лінії від житлового масиву “Південний” до Космічного житлового масиву.
2. Доручити функції замовника тролейбусної лінії виконувати комунальному підприємству “Управління капітального будівництва”.
3. Комунальному підприємству “Управління капітального будівництва” (Сухомлин І.П.):
3.1. Укласти договір на виконання проектно-кошторисної документації з будівництва тролейбусної лінії від житлового масиву “Південний” до Космічного житлового масиву.
3.2. У відповідності до положень Закону України від 22.02.2000 № 1490-ІІІ “Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти” визначити генеральну підрядну організацію та укласти договір.
3.3. Одержати дозвіл на виконання будівельних робіт в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю головного управління архітектури та містобудування міської ради.
3.4. Технічний нагляд за виконанням будівельних робіт вести у відповідності до узгодженої проектно-кошторисної документації.
3.5. Ввести об'єкт в експлуатацію згідно з чинним законодавством.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г. Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення