Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30/11/2005

Рішення міської ради від 30.11.2005 № 48 «Про звільнення від плати за землю міських транспортних підприємств на 2006 рік»

Розглянувши клопотання Запорізького міського комунального підприємства електричного транспорту “Запоріжелектротранс” та пасажирських транспортних підприємств про звільнення від сплати за землю на 2006 рік та враховуючи недостатній рівень в бюджеті компенсації за перевезення пільгових категорій громадян, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Звільнити від плати за землю на 2006 рік у розмірі 75% з місяця, наступного після прийняття рішення, але не раніше ніж з 01.01.2006 року:
•  Запорізьке міське комунальне підприємство електричного транспорту “Запоріжелектротранс” до 31.12.2006 року;
•  Пасажирські авто підприємства ВАТ “Автопарк”, “АТП - 12327” , ВАТ “ЗАТП - 12329” , ВАТ “Автотранс - Хортиця” до 01.04.2006 року.
Кошти, вивільнені внаслідок надання пільги, спрямувати на покриття витрат по компенсації за перевезення пільгових категорій громадян.
2. Підприємства, яким надана пільга, зобов'язані щоквартально надавати фінансовому управлінню міської ради дані про фінансово-господарську діяльність підприємства на підставі фінансового звіту (баланс та звіт про фінансові результати), податкового звіту та обґрунтовану інформацію про фактичне використання коштів, вивільнених від надання пільги.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І. та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (робота галузей міського господарства) (Баздирев В.Г.)

Секретар ради І.І. Наливайко

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення