Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30/11/2005

Рішення міської ради від 30.11.2005 № 23 «Про розміщення об’єктів на земельних ділянках, які входять до міської межі згідно генерального плану розвитку міста Запоріжжя»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про планування і забудову територій”, враховуючи розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації від 16.04.97 №188 “Про врегулювання земельних відносин у межах міста Запоріжжя”, на виконання генерального плану розвитку міста Запоріжжя, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 15.09.04 №4, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Головному управлінню архітектури та містобудування міської ради не розглядати та не надавати висновків про погодження проектної документації щодо розміщення об'єктів на земельних ділянках, які входять до міської межі згідно генерального плану розвитку міста, без відповідного рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради.
2. Рекомендувати Державному управлінню екології та природних ресурсів в Запорізькій області, Запорізькій обласній інспекції з охорони пам'ятників історії, археології та культури, Запорізькій державній міській санітарно-епідеміологічній станції, Державній санітарно-епідеміологічній станції Запорізького району, Запорізькому міському управлінню земельних ресурсів, селищним радам та відділу землеустрою Запорізького району не розглядати питання та не погоджувати розміщення об'єктів на земельних ділянках, які входять до міської межі згідно генерального плану розвитку міста, без відповідного рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради.
3. Запропонувати Запорізькому обласному головному управлінню земельних ресурсів та Запорізькому міському управлінню земельних ресурсів провести перевірку відведення та використання земельних ділянок, які входять до міської межі згідно генерального плану розвитку міста, на відповідність їх чинному законодавству.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. . та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин /Пшигоцький С.В./.

Секретар ради І.І. Наливайко