Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30/11/2005

Рішення міської ради від 30.11.2005 № 35 «Про прийняття до комунальної власності м.Запоріжжя об'єктів освіти – будівлі та споруди дошкільного закладу №202 по вул. Уральській, 3-а»

На підставі Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про власність”, враховуючи рішення загальних зборів трудового колективу державного підприємства “Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро “Прогрес” імені академіка О.Г. Івченка та звернення управління освіти і науки міської ради, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1.  Прийняти до комунальної власності м. Запоріжжя об'єкти освіти – будівлю та споруду дошкільного закладу №202 по вул. Уральській, 3-а, які є об'єктами права державної власності.
2.  Управлінню комунальної власності міської ради /Теслюк В.Я./ та управлінню освіти і науки міської ради /Секиринський Д.О./ здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності м. Запоріжжя об'єктів освіти – будівлі та споруди дошкільного закладу № 202 по вул. Уральській, 3-а.
3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є., Кузьміна О.С. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин /Пшигоцький С.В./.

Секретар ради І.І. Наливайко
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення