Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30/11/2005

Рішення міської ради від 30.11.2005 № 46 «Про Програму по зниженню захворюваності на внутрішньо-лікарняні інфекції в лікувально-профілактичних закладах м.Запоріжжя на 2005 -2010 роки»

Керуючись ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи рішення спільної розширеної колегії Міністерства охорони здоров'я та Державної санітарно-епідеміологічної служби України від 09.03.2004 "Профілактика внутрішньо-лікарняних інфекцій" та з метою зниження захворюваності на внутрішньо-лікарняні інфекції в лікувально-прафілакгичних закладах м.Запоріжжя, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Програму по зниженню захворюваності на внутрішньо-лікарняні інфекції в лікувально-профілактичних закладах м.Запоріжжя на 2005-2010 роки (додається).
2. Рекомендувати головам райадміністрацій розробити та затвердити в установленому порядку відповідні Програми, вжити заходи щодо залучення для їх виконання коштів місцевих бюджетів.
3. Виконкому Запорізької міської ради забезпечити організацію виконання заходів і завдань Програми та інформувати міську раду про хід її реалізації щорічно до 20.12.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення (Туліна Г.І.).

Cекретар ради І.І. Наливайко
Програма по зниженню захворюваності на внутрішньо-лікарняні інфекції
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення