Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30/11/2005

Рішення міської ради від 30.11.2005 № 25 «Про затвердження “Положення про порядок проведення земельного аукціону у м. Запоріжжі”»

З метою забезпечення ефективного використання земельного фонду міста Запоріжжя, залучення додаткових коштів в міський бюджет для реалізації програм соціально-економічного розвитку та врегулювання механізму вирішення питання щодо продажу земельних ділянок державної (після розмежування комунальної) власності суб'єктам підприємницької діяльності під забудову на конкурентних засадах, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити “Положення про порядок проведення земельного аукціону у м. Запоріжжі”.
2. Рішення міської ради від 25.09.02 №31 “Про затвердження Положення про проведення земельного аукціону у м. Запоріжжі” та від 15.09.04 “Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 25.09.02. №31 “ Про затвердження Положення про проведення земельного аукціону у м. Запоріжжі” вважати такими, що втратили чинність.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В., та голову постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин Пшигоцького С.В.

Секретар ради І.І. Наливайко

 

 

Положення про порядок проведення земельного аукціону у м.Запоріжжі
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення