Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/10/2005

Рішення виконавчого комітету від 26.10.2005 № 376 «Про порядок проведення конкурсу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування»

З метою покращання транспортного обслуговування населення, керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про автомобільний транспорт”, постановами Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 № 139 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування”, від 29.01.2003 № 141 „Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту” та рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.08.2005 № 315 “Про визначення рішень виконавчого комітету міської ради такими, що втратили чинність”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Затвердити:

1.1. Положення про порядок проведення конкурсу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжі (додається).

1.2. Умови конкурсу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжі (додається).

2. Рішення виконавчого комітету міської ради від 25.11.2004 № 453/1 „Про організацію та проведення конкурсу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування” вважати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. і начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Костюченка Л.А.

 

Міський голова
Є.Г. Карташов

 

Додатки до рішення (положення, умови, заява, договір) (архів 40 КБ.)

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення