Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/10/2005

Рішення виконавчого комітету від 26.10.2005 № 376 «Про організацію та проведення конкурсу на перевезення пасажирів і багажу автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжі»

Згідно з Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт”, постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.03 №139 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування”, наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 27.12.04 №1142 “Про затвердження Форми паспорта міського та приміського автобусного маршруту загального користування, Форми паспорта міжміського автобусного маршруту загального користування та Інструкції про порядок складання та ведення паспортів міського, приміського, міжміського та міжнародного автобусних маршрутів загального користування”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Затвердити, для винесення на конкурс на перевезення пасажирів на маршрутах загального користування в місті Запоріжжі, перелік маршрутів міського пасажирського автомобільного транспорту загального користування (додається).

2. Конкурсному комітету по проведенню конкурсів на перевезення пасажирів на маршрутах загального користування в місті Запоріжжі (Черкаска В.В.) підготувати та провести конкурс на право обслуговування зазначених маршрутів, п. 1. рішення, згідно з діючими Положенням про порядок проведення конкурсу та Умовами конкурсу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжі, в місячний термін.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. та начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Костюченка Л.А.

 

Міський голова
Є.Г. Карташов

 

Перлік маршрутів міського пасажирського автомобільного транспорту загального користування

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення