Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/09/2005

Рішення виконавчого комітету від 22.09.2005 № 327 «Про визначення виконавців послуг населенню з водо-, теплопостачання та водовідведення»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», «Про питну воду та питне водопостачання», «Про теплопостачання», постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.05 №630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про їх надання», та з метою посилення відповідальності виконавців і споживачів цих послуг виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Визначити з 01.01.2006р. виконавцями послуг населенню у житловому фонді м. Запоріжжя:
1.1. З централізованого водопостачання та водовідведення, комунальне підприємство «Водоканал», в межах експлуатаційної відповідальності (мереж які знаходяться на балансі виробника), якщо вони безпосередньо надають споживачеві послугу.
1.2. З житлово-комунальних послуг у житловому фонді комунальної власності, комунальні підприємства «Виробничі ремонтно-експлуатаційні житлові об'єднання №№1-11, 13» та «Ремонтно-експлуатаційне підприємство по обслуговуванню гуртожитків», які обслуговують внутрішньобудинкові системи та безпосередньо надають кінцевому споживачеві послуги водо-, теплопостачання та водовідведення.

2. Виконавцям послуг, визначених у п.1 даного рішення:
2.1. Надавати споживачам житлові та комунальні послуги згідно з існуючими нормами т правилами та умовами договорів.
2.2. Надавати споживачам рахунки, що містять інформацію про перелік та норми споживання житлово-комунальних послуг, їх вартість, загальну вартість місячного платежу та суму заборгованості.

3. Запропонувати власникам житлових будинків не комунальної форми власності, об'єднанням співвласників багатоповерхових будинків, житлово-будівельним кооперативам, визначитися з питанням:
3.1. Технічного обслуговування внутрішньобудинкових інженерних систем.
3.2. Підготовки житлових будинків до експлуатації в осінньо-зимовий період.
3.3. Періодичної повірки, обслуговування і ремонту квартирних засобів обліку питної води та теплової енергії.

4. Оплату за питну та гарячу воду, використану у житлових будинках комунальної власності на свої власні потреби та втрати у внутрішньобудинкових мережах здійснюють виконавці послуг відповідно п.1.2, даного рішення.

5. Закритому акціонерному товариству «Запоріжжязв'язоксервіс» кошти, отримані від населення за спожиті послуги з холодного та гарячого водопостачання, водовідведення, теплопостачання, перераховувати на рахунки КП «Водоканал» та Концерну «Міські теплові мережі».

6. Виконавцям послуг, визначених у п.1.2, заключити договори куплі-продажу теплової енергії, з теплопостачальною організацією та договори на надання житлово-комунальних послуг з теплопостачання з кінцевим споживачем.
Термін один місяць.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є., Крещука М.О.

 

Міський голова
Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення