Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/09/2005

Рішення виконавчого комітету від 22.09.2005 № 332 «Про розірвання договору на обслуговування автобусного маршруту №40»

З метою вирішення проблеми обслуговування населення міста пасажирським транспортом загального користування, керуючись Законами України “ Про місцеве самоврядування в Україні ” , “ Про автомобільний транспорт ” , Постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 №141 “Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту”, листом територіального управління Головної державної інспекції на автомобільному транспорті в Запорізькій області від 13.09.2005 №283, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. У зв'язку із скасуванням дії ліцензії з внутрішніх перевезень пасажирів автомобільним транспортом розірвати з товариством з обмеженою відповідальністю “ Автотранспортне підприємство “ Авто-Січ ” договір від 08.11.2002 №39 на обслуговування автобусного маршруту загального користування №40 “ Обласна лікарня – порт ім. Леніна ” .

2. Управлінню транспорту та зв'язку міської ради (Костюченко Л.А.):
2.1. В місячний строк організувати та провести конкурс на право обслуговування автобусного маршруту загального користування №40 “ Обласна лікарня – порт ім. Леніна ” з кількістю 4 одиниці класу І.
2.2. Тимчасово, до проведення конкурсу, закріпити за маршрутом №40 “ Обласна лікарня – порт ім. Леніна ” товариство з обмеженою відповідальністю “ Експрес-Авто ” .

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. та начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Костюченка Л.А.

 

Міський голова
Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення