Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/09/2005

Рішення виконавчого комітету від 22.09.2005 № 325 «Про затвердження розпоряджень голів районних адміністрацій міської ради з питань закріплення за підприємствами, організаціями та установами територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо – зимовий період 2»

З метою забезпечення безперебійного руху всіх видів міського пасажирського транспорту в період снігопадів та ожеледиці і керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1.Затвердити розпорядження голів районних адміністрацій міської ради:
Жовтневої – від 28.07.2005 № 752р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами району територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо-зимовий період 2005-2006 років” (додається).
Заводської – від 25.07.2005 № 739р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами району територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо-зимовий період 2005-2006 р.р.” (додається).
Комунарської – від 01.08.2005 № 1350р “Про заходи по боротьбі зі сніговими заметами та ожеледицею в осінньо-зимовий період 2005/2006 років” (додається).
Ленінської – від 02.08.2005 № 1666р “Про підготовку до осінньо-зимового періоду 2005-2006 років” (додається).
Орджонікідзевської – від 22.07.2005 № 926р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами району дільниць шляхів та маршрутів міського транспорту для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо – зимовий період 2005 – 2006 р.р.” (додається).
Хортицької – від 19.07.2005 № 1232р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо–зимовий період 2005–2006 р.р.” (додається)
Шевченківської – від 22.07.2005 № 1418р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо–зимовий період 2005-2006 р.р.” (додається).

2.Створити міський штаб для оперативного керівництва роботами по боротьбі зі сніговими заметами та ожеледицею у складі:

Грищенко В.Ф.

- перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальник штабу;

Дорофе єв О.М.

- начальник управління комунального господарства міської ради, заступник начальника штабу;

Баздир В.Г.

- начальник управління житлового господарства міської ради, заступник начальника штабу.

Члени штабу:  
Барац М.С.

- заступник начальника Запорізького міського управління УМВС України в Запорізькій області (за згодою);

Близнюк В.Д.

- заступник голови Ленінської районної адміністрації міської ради;

Глущенко М.Г.

- заступник голови Хортицької районної адміністрації міської ради;

Дронов С.М.

- начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради;

Кобиляцький В.В.

- заступник голови Шевченківської районної адміністрації міської ради;

Журавльов Ю.В.

- заступник голови Жовтневої районної адміністрації міської ради;

Мамяко В.М.

- заступник голови Заводської районної адміністрації міської ради;

Чоботенко С.П.

- заступник голови Орджонікідзевської районної адміністрації міської ради;

Щегольський Ю.О.

- начальник відділу Запорізького міського управління УМВС України в Запорізькій області (за згодою);

Яковенко В.В. - заступник голови Комунарської районної адміністрації міської ради.

3.Надати право міському штабу у випадках стихійного лиха, пов'язаного зі сніговими заметами та ожеледицею, залучати від будівельних управлінь, автогосподарств, підприємств та організацій усіх форм власності необхідну кількість робочої сили, автомашин, дорожньої і спеціальної снігоприбиральної техніки, інших необхідних механізмів.

4.Управлінню комунального господарства міської ради здійснювати оплату за виконані обсяги робіт по зимовому утриманню шляхів комунальним та іншим підприємствам, з якими укладено договори, в межах бюджетних асигнувань.

5.Головам районних адміністрацій міської ради:
5.1.Здійснювати фінансування робіт по зимовому утриманню шляхів за рахунок виділених асигнувань комунальним та іншим підприємствам, з якими укладено договори;
5.2.До 15.10.2005 провести нараду з керівниками підприємств, які залучені до прибирання закріплених шляхів;
5.3.До 01.11.2005 укласти договори з підприємствами, організаціями та установами на виконання робіт по очищенню та посипці сипучими матеріалами закріплених територій.

6.Відділам комунального господарства районних адміністрацій міської ради спільно з відділом Запорізького міського управління УМВС України в Запорізькій області (Щегольський Ю.О.) і районними відділами (за згодою) до 10.11.2005 провести перевірку готовності снігоприбиральної техніки на комунальних, промислових підприємствах, організаціях, відомствах, комунальних підприємствах “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №1-11, №13” та надати інформацію до міськвиконкому.

7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та голів районних адміністрацій міської ради.

 

Міський голова
Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення