Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/08/2005

Рішення виконавчого комітету від 25.08.2005 № 293 «Про переведення автобусних маршрутів пасажирського транспорту загального користування з експресного режиму до звичайного режиму руху»

З метою вирішення проблеми обслуговування населення міста пасажирським транспортом загального користування, керуючись Законами України “Про автомобільний транспорт”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 № 141 „Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Перевести автотранспорт, що працює в експресному режимі на автобусних маршрутах загального користування, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 28.02.2005 № 56/2 “Про переведення автобусних маршрутів пасажирського транспорту загального користування із режиму маршрутного таксі в звичайний та експресний режими”, в звичайний режим роботи та вилучити абревіатуру “Е”:
- № 87 “проспект Металургів – 17-й Хортицький мкрн. (вул. Рубана)” – 2 одиниці класу А;
- № 91 “проспект Металургів – 15-й Хортицький мкрн. – 2 одиниці класу А.

2. Управлінню транспорту та зв'язку міської ради (Костюченко Л.А.):
2.1. Погодити розклади руху на зазначених у п.1 даного рішення автобусних маршрутах загального користування за кількістю транспорту, яким надаватимуться послуги з перевезенн я пільгових категорій громадян у повному обсязі.
2.2. Внести відповідні зміни в договори на перевезення автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування.

3. Відкритому акціонерному товариству “Автопарк” (Глухенький В.Б.):

3.1. Внести відповідні зміни в паспорти маршрутів.
3.2. Надати в місячний термін до управління транспорту та зв'язку міської ради нові розклади руху по маршрутах, попередньо погодивши їх з районними адміністраціями, по території яких вони проходять.
3.3. Забезпечити покажчиками графіків руху зупинки громадського транспорту по маршрутах, з урахуванням змін відповідно до даного рішення протягом одного місяця з дати прийняття рішення.
3.4. Провести інструктаж з водіями.

4. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради (Коренков П.Є.) проінформувати населення міста щодо змін у режимах руху автобусних маршрутів пасажирського транспорту загального користування.

5 . Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. та начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Костюченка Л.А.

 

Міський голова
Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення