Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

01/08/2005

Рішення міської ради від 01.08.2005 № 26 «Про передачу у власність Запорізькій обласній організації Комуністичної партії України бюста В.І. Леніна»

Згідно з Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про власність”, “Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності”, враховуючи звернення Запорізької обласної організації Комуністичної партії України, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА :

1. Передати у власність Запорізькій обласній організації Комуністичної партії України бюст В.І. Леніна (інвентарний номер 92004), вартістю 100 грн., згідно з незалежною оцінкою станом на 20.03.2004.

2. Управлінню комунальної власності міської ради (Теслюк В.Я.) здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі у власність Запорізькій обласній організації Комуністичної партії України бюста В.І. Леніна.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин /Пшигоцький С.В./

 

Міський голова
Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення