Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

01/08/2005

Рішення міської ради від 01.08.2005 № 25 «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності 22 квартир у житловому будинку №14 по вул.Бородінській, які є об’єктами права спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про власність”, “Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності”, враховуючи рішення Запорізької обласної ради від 31.03.2005 №9 "Про зміни у складі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області", Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА :

1. Дати згоду на прийняття до комунальної власності 22 квартир у житловому будинку №14 по вул.Бородінській, які є об'єктами права спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області, згідно з додатком.

2. Управлінню комунальної власності міської ради /Теслюк В.Я./ здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийому до комунальної власності 22 квартир у житловому будинку №14 по вул.Бородінській, які є об'єктами права спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області, згідно з додатком.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин /Пшигоцький С.В./

 

Міський голова
Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення