Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

01/08/2005

Рішення міської ради від 01.08.2005 № 41 «Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 20.04.05 №43 “Про затвердження переліку земельних ділянок, призначених для продажу на аукціоні”»

Керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Земельного Кодексу України, “Положенням про технічний паспорт земельної ділянки, яка виставляється на земельні торги ” , затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.02 №648, “Положенням про порядок проведення земельних аукціонів в м. Запоріжжі”, затвердженим рішенням Запорізької міської ради від 25.09.02 №31, забезпечення ефективного використання земельного фонду міста, залучення додаткових коштів в міський бюджет для реалізації програм соціально-економічного розвитку міста, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в додаток до рішення Запорізької міської ради від 20.04.05 №43 “Про затвердження переліку земельних ділянок, призначених для продажу на аукціоні ”, а саме доповнити перелік пунктом 8, виклавши його в наступній редакції:.

№ п/п

Адреса земельної ділянки

Площа земельної ділянки, га

Функціональне призначення земельної ділянки

8.

Вул. Косигіна, 9

0,6836

Супермаркет

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Пшигоцький С.В.).

 

Міський голова
Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення