Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/07/2005

Рішення виконавчого комітету від 28.07.2005 № 260 «Про встановлення плати на послуги з утримання будинків,споруд та прибудинкових територій»

Відповідно до Законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про житлово-комунальні послуги", виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:

1. Встановити з 01.08.2005 року розмір плати на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій згідно з додатком.

2. Для аналізу розміру плати з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій комунальним підприємствам "Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №№1-11, 13" та комунальному підприємству "Ремонтне експлуатаційне підприємство по обслуговуванню гуртожитків" щоквартально подавати звітні матеріали до управління житлового господарства міської ради.

3. Управлінню житлового господарства міської ради щоквартально до 30 числа місяця, наступного за звітним, підготовлені зведені звітні матеріали (у розрізі по підприємствах) подавати до головного економічного управління міської ради.

4. Після затвердження Державним комітетом України з питань житлово-комунального господарства відповідних нормативних актів управлінню житлового господарства міської ради (Баздирю В.Г.) надати розрахунки плати на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій для послідуючого затвердження на засіданні міськвиконкому.

5. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради (Коренков П.Є.) оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Крещука М.О., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є.

 

Перший заступник міського голови
з питань діяльності виконавчих
органів ради
В.Ф.Грищенко

 

  Додаток
Рішення виконавчого
комітету міської ради
_28.07.2005_ № _260_

 

Розмір
плати на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових
територій за 1 кв. м. загальної площі квартири

Тип будинків

Плата на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, грн.

багатоповерхові з додатковим інженерно-технічним обладнанням

0,88

обладнані ліфтами

0,79

не обладнані ліфтами

0,62

6–го класу; 5-го класу (одноповерхові будинки)

0,41

ветхі

0,19

Плата на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій встановлена на підставі розрахункових матеріалів комунальних підприємств "Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання № 1-11, 13".

Примітки:
1. Тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, вказані у додатку, встановлено для комунальних підприємств "Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №1-11, 13".
2. Для інших житлово-експлуатаційних підприємств (організацій) або структурних підрозділів, які надають зазначені послуги, рекомендовано застосовувати розмір плати з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що розрахований з власних витрат, або тарифи, які затверджені для комунальних підприємств "Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №1-11, 13".
3. В разі відсутності в будинках інженерного обладнання холодного водопостачання і водовідведення, центрального опалення, гарячого водопостачання плата за утримання будинків, споруд та прибудинкових територій зменшується на 10 %.

 

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів ради,
керуючий справами виконкому ради
К.О. Вайтаник

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення