Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/06/2005

Рішення виконавчого комітету від 23.06.2005 № 200 «Про удосконалення стилю, форм і методів роботи Шевченківської районної адміністрації Запорізької міської ради»

Розглянувши інформацію голови Шевченківської районної адміністрації міської ради Романеска Ю.П. та довідку робочої групи, створеної розпорядженням міського голови від 30.05.2005 №584р для вивчення питання щодо роботи Шевченківської районної адміністрації міської ради по удосконаленню стилю, форм і методів роботи, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Шевченківській районній адміністрації міської ради у своїй роботі керуватись рішенням виконавчого комітету міської ради від 28.02.2002 №47 “Про заходи по удосконаленню стилю, форм і методів роботи органів міської ради”.

2. Голові Шевченківської районної адміністрації міської ради Романенку Ю.П.:

2.1. Здійснити додаткові заходи по забезпеченню безумовного виконання у 2005 році доведених показників по доходах бюджету міста від платників податків на території району.

2.2. Активізувати роботу по утриманню території в належному санітарному стані, ліквідації стихійних звалищ сміття, координації державних органів по ліквідації стихійної торгівлі.

2.3. Разом з управлінням комунальної власності міської ради розробити заходи по визначенню балансоутримувача інженерних мереж збанкрутілих підприємств, що забезпечують життєдіяльність мешканців району.

2.4. Посилити роботу щодо зменшення заборгованості населення за квартирну плату та комунальні послуги.

3. Головам районних адміністрацій міської ради:

3.1. 3. метою більш ефективного вирішення питань, які стоять перед районними адміністраціями, разом з науково-технічною радою інформатизації міста та фінансовим управлінням міської ради здійснити заходи щодо підготовки в електронному вигляді реєстру мешканців міста, створення єдиної системи обліку надання матеріальної допомоги, складання списків виборців, впровадження комп'ютерних програм для роботи з докуме нтами.

3.2. Сприяти роботі по спрощенню процедури надання довідок, інших документів для початку роботи підприємців (юридичних та фізичних осіб), отриманню узгоджень до проектів рішень виконкому міської ради, розпоряджень міського голови.

3.3. 3 метою підвищення ефективності роботи структурних підрозділів районних адміністрацій та виконавчих органів міської ради, покращання координації роботи з підприємцями, для підтримки розвитку підприємництва в місті Запоріжжі переглянути функції відділів соціального та економічного розвитку та відділів торгівлі та побутового обслуговування населення, запровадити проведення у приміщеннях районних адміністрацій інформаційних днів, до участі в яких залучати спеціалістів головного управління архітектури та містобудування міської ради, Запорізького міського управління земельних ресурсів, управління розвитку підприємництва, торгівлі та послуг міської ради.

3.4. До 01.08.2005 розробити; заходи по поліпшенню системи інформування населення про діяльність районної адміністрації, взаємодії з засобами масової інформації.

4. Для ознайомлення та вивчення позитивного досвіду роботи інших міст України, підвищення кваліфікації посадових, осіб виконавчих органів міської ради фінансовому управленню міської ради передбачити цільові кошти на ці питання в міському бюджеті на 2006 рік.

5. Управлінню комунального господарства міської ради надати ефективну допомогу Шевченківській районній адміністрації міської ради по будівництву та ремонту шляхів у приватному секторі.

6. Комунальним підприємствам “ВРЕЖО №3” і “ВРЕЖО №10” активізувати роботу по виявленню та обліку безхазяйного і виморочного житла.

7. Про хід виконання даного рішення повідомити виконавчий комітет міської ради до 01.01.2006 та 01.07.2006.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

 

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф. Грищенко

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення