Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/06/2005

Рішення виконавчого комітету від 23.06.2005 № 205 «Про перенесення зупинки громадського транспорту»

З метою забезпечення безпеки руху громадського транспорту та на підставі акту обстеження з питання зупинок громадського транспорту по вул. Чумаченка в районі міської поліклініки ім. 8 Березня виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Перенести зупинку громадського транспорту “Пологовий будинок” на 100 метрів вперед за ходом руху в напрямку вул. Малиновського.

2. Комунарській районній адміністрації міської ради (Пелих Ю.Г.) організувати роботи по облаштуванню зупинки громадського транспорту “Пологовий будинок” по вул. Чумаченка.

2.2. Надати пропозиції до виконавчого комітету міської ради щодо назв зупинок громадського транспорту по вул. Історичній.

3. Управлінню транспорту та зв'язку міської ради (Костюченко Л.А.) організувати внесення змін в паспорти маршрутів автобусів та тролейбусів.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. та начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Костюченка Л.А.

 

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф. Грищенко

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення