Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30/05/2005

Рішення виконавчого комітету від 30.05.2005 № 193 «Про встановлення плати на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій»

Відповідно до Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про житлово-комунальні послуги”, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:

1. Винести проектний розмір плати на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій на публічне обговорення (додається).

2. Головам районних адміністрацій міської ради провести засідання круглих столів щодо обговорення запропонованого розміру плати на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.

3. Головному економічному управлінню та управлінню житлового господарства міської ради опрацювати пропозиції та винести на розгляд остаточний проект рішення про встановлення плати на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій на засідання виконавчого комітету міської ради.

4. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради (Коренков П.Є.) оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Крещука М.О., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є.

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Проектний розмір
плати на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових
територій за 1 кв. м. загальної площі квартири

Тип будинків
Плата на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, грн.
10 поверхів і вище
0,88
6-9 поверхів (обладнані ліфтами)
0,79
1-5 поверхів
0,62
6-го класу; 5-го класу (одноповерхові будинки)
0,41
Ветхі
0,19

Плата на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій встановлена на підставі розрахункових матеріалів комунальних підприємств “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №1-11, 13”, “Ремонтно-експлуатаційне підприємство по обслуговуванню гуртожитків”.

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення