Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06/05/2005

Рішення виконавчого комітету від 06.05.2005 № 157 «Про передачу кіосків на ринках КП “Запоріжринок” у безоплатне користування Запорізькій міській організації ветеранів»

У зв'язку із зверненнями Запорізької міської організації ветеранів, з метою реалізації Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” та у зв'язку із святкуванням 60-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр. Виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл комунальному підприємству “Запоріжринок” (Югаєв М.В.) на передачу 2 кіосків на ринках комунального підприємства “Запоріжринок” (на Критому ринку –1, на Центральному ринку –1) в безоплатне користування Запорізькій міській організації ветеранів для торгівлі строком на 1 рік.

2. Доручити комунальному підприємству “Запоріжринок” укласти угоду із Запорізькою міською організацією ветеранів щодо безоплатного користування 2 кіосками на ринках комунального підприємства “Запоріжринок” строком на 1 рік.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є.

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення