Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/04/2005

Рішення виконавчого комітету від 28.04.2005 № 125 «Про підготовку місць масового відпочинку жителів міста у весняно-літній період 2005 року»

З метою своєчасної підготовки місць масового відпочинку у весняно-літній період 2005 року виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Головам районних адміністрацій міської ради:

1.1. Забезпечити своєчасне виконання робіт по підготовці до відкриття парків, скверів, фонтанів, куточків відпочинку, спортивно-ігрових майданчиків, які знаходяться на території районів.
1.2. Забезпечити проведення культурологічних заходів до державних, професійних та інших свят.

2. Директору комунального підприємства “Центральний парк культури і відпочинку “Дубовий гай” (Захарову В.О.) забезпечити виконання робіт по ремонту малих архітектурних форм, благоустрою території центрального парку культури відпочинку “Дубовий гай”, залучивши до цього заклади торгівлі та підприємства, розташовані на території парку.

3. Комунальному ремонтно-будівельному підприємству “Зеленбуд” (Кауров В.Є.) виконати роботи по ремонту газонів, посадці дерев, чагарників, квітів в місцях масового відпочинку згідно з укладеними договорами.

4. Запорізькій міській санітарно-епідеміологічній станції організувати санітарний нагляд за станом місць масового відпочинку, пунктів громадського харчування та торгівлі.

5. Районним адміністраціям міської ради, на території яких знаходяться водні станції, яхт-клуби, причали, пляжі і т.і., на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 6 березня 2002 року №264 “Про затвердження порядку обліку місць масового відпочинку населення на водних об'єктах”:

5.1. Визначити місця масового відпочинку населення на водних об'єктах на території району незалежно від форм власності за проектами відведення земельних ділянок з цією метою і місця, заборонені для купання. Дислокацію визначених місць надати до управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради до 03.05.2005.

5.2. Призначити комісії з перевірки визначених місць масового відпочинку, човнових та водних станцій, причалів з подальшою видачею письмового висновку про їх придатність до використання за призначенням до 06.05.2005. Комісії очолити заступникам голів районної адміністрації міської ради. До складу комісії включити представників районних санітарно-епідеміологічних станцій, районних відділів внутрішніх справ, пожежної охорони, підприємства “Запорізькі міські електричні мережі”, міської рятувально-водолазної служби, державної інспекції маломірних суден.

6. Комунальному підприємству “Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів” (Хижняк О.С.) у термін до 23.05.2005:

6.1. Виконати роботи по ремонту і установленню пляжного обладнання, буйків на території центральних міських пляжів Ленінського і Орджонікідзевського районів.
6.2. Навести порядок на території пляжів.
6.3. Провести обстеження і очищення акваторій пляжів силами водолазів рятувальних постів.
6.4. Виділити приміщення для розташування рятувальних та медичних постів.

7. Керівникам всіх підприємств, організацій, установ незалежно від форм власності, які мають оздоровчі заклади біля води, до 20.05.2005 виконати заходи, спрямовані на дотримання безпеки людей:

7.1. Провести обстеження і очищення акваторій пляжів силами водолазів рятувальних постів.
7.2. Забезпечити навчання матросів-рятівників при міській раді “Товариства рятування на водах”.
7.3. Організувати рятівні пости, оснащені згідно “Положення про рятівний пост (станцію)”.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення