Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/04/2005

Рішення виконавчого комітету від 28.04.2005 № 137 «Про зміну в русі транспорту загального користування»

На підставі рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 17.03.04 № 76 “Про продовження комплексної реконструкції проспекту Леніна від проспекту Металургів до вулиці Лермонтова” та в зв'язку з реконструкцією площі Маяковського для забезпечення безпеки руху транспорту виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Відмінити кінцеву зупинку громадського транспорту “площа Маяковського” та внести зміни в рух автобусних маршрутів № 4, № 4м, № 8е “Аеропорт – площа Маяковського”

2. Подовжити автобусні маршрути загального користування № 4, № 4м, № 8е від площі Маяковського по проспекту Маяковського через вул. Перемоги – вул. Лермонтова – пр. Леніна згідно встановленої схеми.

3. Управлінню транспорту та зв'язку міської ради (Костюченко Л.А.) організувати внесення змін в паспорти маршрутів автобусів.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В та начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Костюченка Л.А.

 

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення