Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/04/2005

Рішення виконавчого комітету від 28.04.2005 № 137 «Про розірвання договору на обслуговування автобусного маршруту №7М»

З метою вирішення проблеми обслуговування населення міста пасажирським транспортом загального користування, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", Постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.03 №141 "Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту", Положенням про організацію автобусних маршрутів в місті Запоріжжі, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 19.06.03 №201/2, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. За систематичні порушення чинного законодавства та договірних зобов'язань між міськвиконкомом та товариством з обмеженою відповідальністю "Автогосподарство "Козацька Лава" розірвати договір №71 від 02.12.2002 на обслуговування маршруту №7М "вул. Технічна - вул. Цегельна" в кількості 5 одиниць класу В.

2. Управлінню транспорту та зв'язку міської ради (Костюченко Л.А.):

2.1. Провести конкурс на право обслуговування маршруту №7М "вул. Технічна - вул. Цегельна" у місячний термін.

2.2. Тимчасово, до проведення конкурсу, закріпити за маршрутом №7М "вул. Технічна - вул. Цегельна" приватного підприємця Микитенка М.О. з кількістю транспорту - 5 одиниць класу В.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. та начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Костюченка Л.А.

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення