Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

20/04/2005

Рішення міської ради від 20.04.2005 № 4 «Про затвердження змін до містобудівної документації щодо розміщення торговельного центру "METRO"»

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до вимог ДБН Б.1.1-4-2002 “Склад, зміст, порядок розробки, погодження та затвердження містобудівного обґрунтування”, враховуючи погодження Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст “Діпромісто”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити зміни до містобудівної документації (генерального плану розвитку м. Запоріжжя) щодо розміщення торговельного центру “ METRO ” на Прибережній магістралі в районі Кривої бухти.

2. Головному управлінню архітектури та містобудування міської ради (Трубін В.П.), при вирішенні питання забудови вищезазначеної земельної ділянки, враховувати затверджені зміни до містобудівної документації (генерального плану розвитку м. Запоріжжя).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсам, приватизації та земельних відносин (Пшигоцький С.В.)

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення