Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

20/04/2005

Рішення міської ради від 20.04.2005 № 6 «Про здійснення внутрішніх запозичень до бюджету міста в 2005 році»

Відповідно до статті 74, пункту 8 статті 78 Бюджетного Кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.03 №207 “Про затвердження Порядку здійснення запозичень до місцевих бюджетів” Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Здійснити внутрішні запозичення до бюджету міста відповідно до умов, зазначених у додатку до цього рішення.
Встановити, що внутрішні запозичення до бюджету міста здійснюються в межах загального обсягу боргу за погодженням з постійною комісією з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів.

2. Установити граничний обсяг дефіциту бюджету розвитку міста на 2005 рік у сумі 75 000,00 тис. грн.

3. Дане рішення набуває чинності за умови отримання висновку Міністерства фінансів України про відповідність рішення про здійснення запозичень вимогам, установленим бюджетним законодавством.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І., на голову постійної комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Великого В.І.

 

Міський голова Є.Г.Карташов

 

  Додаток
рішення місько їради
_20.04.2005_№_6_

Умови
здійснення внутрішніх запозичень до бюджету міста в 2005 році

1. Істотні умови запозичення до бюджету міста:

- розмір внутрішніх запозичень (основної суми боргу) – 75 000 000,00 грн.

2. Запозичення до бюджету міста здійснюються у наступних формах:

- випуск облігацій місцевої позики – 75 000 000,00 грн.:

- відсоткова ставка за користування залученими коштами – відповідно до кон'юнктури ринку капіталу, але не вище 12% по внутрішніх запозиченнях;

- строки сплати: погашення основної суми боргу – не пізніше 30 липня 2010 року, сплата відсотків – квартальними, піврічними або щорічними платежами у строки та згідно з умовами, встановленими відповідними угодами.

3. Мета запозичень: залучення коштів до бюджету розвитку бюджету міста з метою реалізації проектів капітального будівництва та інших проектів розвитку інфраструктури міста, які фінансуються з бюджету розвитку міста.

 

Секретар ради І.І.Наливайко

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення