Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

20/04/2005

Рішення міської ради від 20.04.2005 № 47 «Про прийняття до комунальної власності м. Запоріжжя цілісного майнового комплексу медико-санітарної частини “Комунар” від закритого акціонерного товариства з іноземною інвестицією “Запорізький автомобілебудівний завод”»

Згідно з Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про власність”, враховуючи звернення закритого акціонерного товариства з іноземною інвестицією “Запорізький автомобілебудівний завод”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Прийняти до комунальної власності цілісний майновий комплекс медико-санітарної частини “Комунар” по вул. Чумаченька-Комарова №49/10 у м. Запоріжжі, який знаходиться у власності закритого акціонерного товариства з іноземною інвестицією “Запорізький автомобілебудівний завод”, для подальшого його використання за призначенням.

2. Управлінню комунальної власності міської ради (Теслюк В.Я.) та управлінню охорони здоров'я міської ради (Севальнєва Н.О.) здійснити передбачені чинним законодавством України заходи щодо прийняття цілісного майнового комплексу медико-санітарної частини “Комунар” до комунальної власності міста.

3. Включити цілісний майновий комплекс медико-санітарної частини “Комунар” до переліку об'єктів охорони здоров'я міста.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С. та постійну комісію з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення (Туліна Г.І.).

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення