Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

20/04/2005

Рішення міської ради від 20.04.2005 № 53 «Про надання пільг по платі за землю у 2005 році Державному підприємству "Придніпровська залізниця"»

Розглянувши листа Державного підприємства “Придніпровська залізниця” з питання надання пільги по платі за землю у 2005 році та висновок фінансового управління міської ради, відповідно до ст.. 12 Закону України “Про плату за землю”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Надати пільгу по платі за землю Державному підприємству “Придніпровська залізниця” на період з наступного місяця після прийняття цього рішення до 31 грудня 2005 року в частині платежів до бюджету міста (75,0 відсотків).

2. Вивільнені внаслідок надання пільги, кошти направити на реконструкцію шляхопроводу на 1106 км. перегону Запоріжжя-Вантажне – Запоріжжя-1.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І. та комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Великий В.І.).

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення