Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/02/2005

Рішення виконавчого комітету від 28.02.2005 № 70 «Про встановлення пам'ятника Великому князю Святославу Хороброму в м. Запоріжжі»

З метою увічнення пам'яті Великого князя Святослава Хороброго , героїчно загиблого в 972 році від печенігів біля Дніпровських порогів , виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ :

1. Винести на розгляд мешканців міста пропозиції щодо встановлення пам'ятника Великому князю Святославу в м . Запоріжжі за проектом скульптора Кликова В.М.

2. Доручити головному управлінню архітектури та містобудування міської ради (Трубін В.П.) надати до виконавчого комітету міської ради варіанти місць під встановлення пам ' ятника Святославу.

3. Доручити управлінню з питань внутрішньої політики міської ради (Коренков П.Є.) оприлюднити в засобах масової інформації історичну довідку про Святослава Хороброго для вивчення думки мешканців міста про доцільність розміщення пам'ятника в м . Запоріжжі та пропозиції щодо місця його встановлення .

4 . Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення