Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/01/2005

Рішення міської ради від 28.01.2005 № 17 «Про затвердження міської Програми розвитку та підтримки малого підприємництва у м.Запоріжжі на 2005-2006 роки»

На виконання Законів України "Про державну підтримку малого підприємництва", "Про Національну програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні" та з метою сприяння розвитку та підтримки малого підприємництва в місті Запоріжжі, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити міську Програму розвитку та підтримки малого підприємництва у м.Запоріжжі на 2005-2006 роки (додається).

2. Фінансовому управлінню міської ради (Малиш В.І.) при формуванні проекту бюджету міста на 2005 рік передбачити фінансування міської Програми розвитку та підтримки малого підприємництва у м.Запоріжжі на 2005-2006 роки.

3. Головам райадміністрацій, начальникам управлінь, відділів, комітетів Запорізької міської ради:

3.1. Забезпечити здійснення комплексу заходів щодо реалізації завдань Програми.

3.2. Надавати щоквартально до 05 числа наступного за кварталом місяця до управління з питань розвитку підприємництва, торгівлі та послуг міської ради (Петров М.М.) звіт про хід виконання заходів Програми.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є. та голову постійної комісії міської ради з питань розвитку підприємництва, торгівлі, побутового обслуговування населення та захисту прав споживачів Тіхонова В.І.

 

Секретар ради І.І.Наливайко

 

МІСЬКА ПРОГРАМА РОЗВИТКУ ТА ПІДТРИМКИ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА У МІСТІ ЗАПОРІЖЖІ на 2005 – 2006 роки
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення