Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/01/2005

Рішення міської ради від 28.01.2005 № 33 «Про внесення змін до рішення міської ради від 09.06.04 №23 “Про затвердження ставок єдиного податку для фізичних осіб”»

Відповідно до Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт”, “Про ліцензування певних видів підприємницької діяльності”, та з метою створення умов для рівної та добросовісної конкуренції у сфері перевезень пасажирів та їх багажу на таксі, легалізації діяльності у сфері послуг таксі, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в пункт 2 рішення міської ради від 09.06.04 №23 “Про затвердження ставок єдиного податку для фізичних осіб”, виклавши його в наступній редакції:
“2. Встановити термін дії ставки єдиного податку на транспортне обслуговування громадян легковими автомобілями до 31 грудня 2005 року”.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (робота галузей міського господарства) (Баздир В.Г.).

 

Секретар ради І.І. Наливайко
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення