Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/01/2005

Рішення виконавчого комітету від 27.01.2005 № 5 «Про внесення проекту рішення міської ради “Про бюджет міста на 2005 рік” на розгляд чергової сесії міської ради»

Керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Вважати, що доходи які враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів, затвердженні Законом України “Про державний бюджет на 2005 рік” із завищенням та існує нестача коштів на функціонування установ соціально-культурної сфери міста. Однак, враховуючи те, що непрйняття бюджету міста на 2005 рік унеможливить забезпечення в повному обсязі видатків на заробітну плату працівникам бюджетної сфери та функціонування підприємств житлово-комунального господарства, проект рішення міської ради “Про бюджет міста на 2005 рік” внести на розгляд чергової сесії міської ради.

2. Фінансовому управлінню міської ради продовжити роботу в комітеті з питань бюджету Верховної Ради України та Міністерстві фінансів України по пропозиціям щодо уточнення показників бюджету міста та підготувати проект звернення міської ради до зазначених органів влади.

3. Фінансовому управлінню, головному економічному управлінню, управлінню у справах приватизації, управлінню комунальної власності, управлінню з питань торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради, міському управлінню земельних ресурсів підготувати пропозиції по залученню додаткових коштів до бюджету та економії бюджетних коштів.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради В.І. Малиш.

Перший заступник міського голови з
питань діяльності виконавчих органів ради

В.Ф. Грищенко
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення