Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/01/2005

Рішення виконавчого комітету від 27.01.2005 № 31 «Про внесення доповнень та змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 21.11.03 №372 “Про встановлення тарифів на теплову енергію та порядок їх застосування”.»

Згідно з Законом України від 24.06.04 №1875-1У “Про житлово-комунальні послуги “ та з метою запровадження єдиного порядку розрахунків за надання комунальних послуг виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Доповнити Загальні вказівки до тарифів на теплову енергію, які затверджені рішенням виконавчого комітету міської ради від 21.11.03 №372 “Про встановлення тарифів на теплову енергію та порядок їх застосування”, пунктом 10 такого змісту: “10. Встановити, що:

10.1. відшкодування суб'єктами підприємницької діяльності витрат, безпосередньо пов'язних з утриманням власних мереж, для підприємств незалежно від форм власності, що передають послуги з теплопостачання (опалення, гаряча вода), водопостачання (холодна вода), водовідведення підприємствам, установам, організаціям (субабонентам), які не мають безпосереднього зв'язку з постачальниками цих послуг, здійснюється на підставі договору, укладеного між сторонами (абонентом і субабонентом):

10.1.1. при наявності окремого бухгалтерського обліку – у розмірі фактичних витрат за попередній звітний період без нарахування рентабельності;

10.1.2. у разі відсутності ведення бухгалтерського обліку розмір відшкодування витрат може складати до 10 відсотків від тарифу з ПДВ, затвердженого для виробників послуг.

10.2. субспоживачам послуг не приймати до компенсації витрати основних абонентів по передачі послуг, які розраховані з недотриманням порядку встановленого підпунктом 10.1.”

2. Додаток до вищеназваного рішення виконавчого комітету міської ради викласти в новій редакції (додається).

3. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради (Коренкову П.Є.) оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є.

 

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф.Грищенко

 

 

  Додаток
до рішення виконавчого
комітету міської ради
_27.01.05_№_31_

 

Тарифи
на теплову енергію

 

Назва підприємства
Пока-зник
Тарифи, грн. (в т.ч. ПДВ)
Населення
Підприємсва, установи, організації за 1 Гкал теплової енергії
Без приладів обліку
З приладами обліку
Підігрів води за 1 куб. м
опалення за 1 кв. м площі в місяць
опалення, підігрів води за 1 Гкал теплової енергії
Концерн „Міські теплові мережі”
Тариф
0,78
66,60
3,48
79,98

 

Примітки:

  1. Гр.3 – тариф для населення для сплати за опалення протягом року.
  2. Гр.4 - тариф за фактично отриману теплову енергію (опалення, підігрів) для населення при наявності приладів обліку на житлових будинках.
  3. Гр.5 – тариф за підігрів води, кількість якої визначається за показаннями водолічильника або при його відсутності за нормами споживання.
  4. Гр.6 - тариф за отриману теплову енергію (опалення, підігрів води) для підприємств, установ та організацій.

 

Заступник міського голови
з питань діяльності виконавчих
органів ради, керуючий
справами виконкому ради



К.О.Вайтаник

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення