Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/11/2004

Рішення виконавчого комітету від 25.11.2004 № 453 «Про внесення змін в пункт 1.3. рішення виконавчого комітету міської ради від 19.06.03 №201/1 “Про організацію та проведення конкурсу на перевезення пасажирів і багажу автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування”»


Для вирішення питання транспортного забезпечення жителів міста, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про транспорт”, “Про автомобільний транспорт”, Постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.03 №141 “Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту”, наказом Міністерства транспорту України від 21.01.98 №21 “Про затвердження Порядку та умов організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом”, базуючись на результатах обстеження пасажиропотоку, проведеного державним підприємством “Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Внести зміни в пункт 1.3. рішення виконавчого комітету міської ради від 19.06.03 №201/1 “Про організацію та проведення конкурсу на перевезення пасажирів і багажу автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування” по маршруту “Річковий вокзал – Мокрянський кам'яний кар'єр”:
1.1. Змінити номер маршруту 29 на номер маршруту 22М.
1.2. Змінити кількість транспортних засобів з 4 одиниць малого класу на 6 одиниць класу В.

2. Затвердити режим руху на маршруті №22М “Річковий вокзал – Мокрянський кам'яний кар'єр” - режим маршрутного таксі.

3. Затвердити розклад руху по маршруту №22М з інтервалом руху 10 хвилин.

4. Приватним підприємцям Шантирю В.С. та Микитенко М.О.:
4.1. Внести відповідні зміни до паспорта маршруту.
4.2. Провести додатковий інструктаж з водіями.

5. Управлінню транспорту та зв'язку міської ради (Костюченко Л.А) внести зміни до договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування “Річковий вокзал – Мокрянський кам'яний кар'єр”.

6. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради (Коренков П.Є.) проінформувати населення міста через засоби масової інформації стосовно змін номера маршруту “Річковий вокзал – Мокрянський кам'яний кар'єр”.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. та начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Костюченка Л.А.

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення