Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

08/12/2004

Рішення міської ради від 08.12.2004 № 30 «Про внесення змін та доповнень до регламенту Запорізької міської ради»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про статус депутатів місцевих ради”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

Внести зміни та доповнення до Регламенту Запорізької міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 25.09.02 №7:

1. До статті 9:
1.1. У пункті 3 після слів “які надійшли до відділу по забезпеченню роботи ради додати: що підготовлені виконавчими органами ради”.
1.2. Пункт 4 вважати пунктом 5.
1.3. Пункт 4 викласти в такий редакції: “На проектах рішень ради та на додатках до цих рішень, які підготовлені постійними комісіями, депутатськими групами, фракціями, а також депутатами, повинні бути підписи керівників постійних комісій, груп, фракцій або депутатів, які готували проект рішення.
Узгодження з секретарем ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, у відповідності до їх компетенції, а також з юридичним відділом міськвиконкому, здійснює відділ по забезпеченню роботи ради. У термін, не пізніше 7 днів, після надання проектів рішень до відділу з питань забезпечення роботи ради проекти рішень повинні бути подані на розгляд постійних комісій ради. У разі наявності зауважень до поданих проектів, ці зауваження додаються до проекту рішення та передаються на розгляд постійних комісій та сесії міської ради”.

2. До статті 10:
2.1. Пункт 3 викласти в такій редакції: “Остаточно підготовлені проекти рішень, в необхідній кількості екземплярів, не пізніше як за 14 днів до початку сесії повинні бути передані на розгляд постійних комісій.
Якщо в проектах рішень, при розгляді на засіданнях постійних комісій вносяться зміни, не пізніше, як за 10 днів до початку сесії, депутатам надсилаються проекти рішень з запропонованими змінами.
В разі незгоди з запропонованим проектом рішення заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, до відання якого належить запропоноване рішення, додає до проекту рішення свої зауваження або пропозиції”.
2.2. Пункт 5 читати в такій редакції: “Проекти рішень, які не подані у відповідний термін, можуть бути включені до Порядку денного сесії, як виняток, за пропозицією міського голови, секретаря ради, керівників постійних комісій, фракцій, груп, тільки при затвердженні Порядку денного сесії, і розглядаються останніми”.

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення