Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/11/2004

Рішення виконавчого комітету від 25.11.2004 № 462 «Про затвердження розміру витрат на утримання будинків»

Керуючись статтею 28 п.2 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Затвердити і ввести в дію з 01.01.05 розмір витрат на утримання будинків комунальної власності (додається).

2. Затверджений розмір витрат на утримання будинків комунальної власності застосовувати при розрахунках:
2.1. З юридичними, фізичними особами, які є орендарями вбудованих нежитлових приміщень комунальної власності м. Запоріжжя, за 1 кв. м. загальної площі, що знаходиться в орендному користуванні.
2.2. З юридичними, фізичними особами – власниками вбудованих, прибудованих нежитлових приміщень, пропорційно їх частки у майні, яке перебуває у загальному користуванні.
2.3. З юридичними особами – власниками житла (квартир), пропорційно їх частки власності у майні, яке перебуває у загальному користуванні.

3. Для розрахунків з бюджетними установами, фінансування яких здійснюється з бюджетів усіх рівнів, затвердити розмір витрат на утримання будинків з рентабельністю 12%.

4. Орендарям, власникам нежитлових та житлових приміщень, розташованих у будинках комунальної власності міста, розрахунки за вивезення побутового сміття здійснювати із спеціалізованим підприємством по вивезенню твердих побутових відходів по окремих договорах.

5. Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.02.2000 №81 “Про затвердження розміру витрат на утримання будинків і прибудинкових територій”, від 27.06.02 №201/1 “Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради 24.02.2000 №81 “Про затвердження розміру витрат на утримання будинків і прибудинкових територій” вважати такими, що втратили чинність з 01.01.05.

6. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради (Коренков П.Є.) оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Крещука М.О.

Міський голова Є.Г. Карташов

ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення виконавчого комітету
міської ради
25.11.04462

РОЗМІР
витрат на утримання будинків комунальної власності для орендарів та власників
нежитлових (житлових) приміщень за 1 кв. м. загальної площі, в гривнях з ПДВ.

З використанням загального з мешканцями входу З окремим входом Бюджетні організації, які розташовані
в будинках не обладнаних ліфтами в будинках обладнаних ліфтами в будинках не обладнаних ліфтами в будинках обладнаних ліфтами в будинках не обладнаних ліфтами в будинках обладнаних ліфтами
0,656 0,707 0,524 0,492 0,451 0,424

.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів ради,
керуючий справами виконкому ради
К.О. Вайтаник

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення