Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10/11/2004

Рішення виконавчого комітету від 10.11.2004 № 430 «Про мораторій на будівництво мостового переходу»


Згідно з генеральним планом розвитку м. Запоріжжя, починаючи з 1993 року, ведеться проектування та будівництво транспортної розв'язки, яка буде з'єднувати Шевченківський, Комунарський та Жовтневий райони міста з його центральною частиною. Транспортною схемою передбачено організацію автомобільного 4-х смугового руху з вул. 8 Березня через залізничний шляхопровід та вул. Залізничну з виїздом на пр. Леніна по вул. Горького. Частина робіт з облаштування дороги з вул. 8 Березня та шляхопроводу через залізницю була виконана у 1995 році, після чого через відсутність фінансування робота по проектуванню та будівництву була припинена.

Згідно з рішенням міськвиконкому від 25.09.03 №306/2 проектування частини транспортної розв'язки, яка залишилась, було продовжено. В процесі проектування виникли проблеми, які стосуються інтересів підприємців Шевченківського речового ринку Запорізької дистанції сигналізації та зв'язку Придніпровської залізниці. З метою вирішення зазначених проблем виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Накласти мораторій на початок будівництва мостового переходу по вул. Анголенка та автошляху по вул. Залізничній (далі – мостовий перехід) строком на 2 роки з дня прийняття даного рішення.

2. Після закінчення терміну дії мораторію провести громадські слухання з розгляду альтернативних варіантів проектів будівництва мостового переходу, який би не проходив через територію речового ринку дистанції сигналізації та зв'язку Придніпровської залізниці.

3. Забезпечити участь представників колективу підприємців вказаного ринку у робочих нарадах, пов'язаних з будівництвом мостового переходу, які будуть проводитись комунальним підприємством “Управління капітального будівництва” (Сухомлін І.П.).

4. До початку будівництва мостового переходу виконати проект організації будівельних робіт, в якому передбачити проектування підходів, під'їздів, огорожі та ін., необхідних для забезпечення нормального функціонування ринку на період будівництва мостового переходу. Роботи по даному проекту виконати в повному обсязі до початку будівництва мостового переходу.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенко В.Ф.

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення