Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

19/10/2004

Рішення виконавчого комітету від 19.10.2004 № 392 «Про організацію та здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти»


Керуючись Законом України від 22.02.2000 №1490-III „Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти” (із змінами і доповненнями, внесеними Законом України від 16.01.03 №434-IV „Про внесення змін до Закону України „Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти”), Постановою Кабінету Міністрів України від 27.09.2000 №1469 „Про організаційні заходи щодо функціонування системи державних закупівель” та відповідно до рішення міської ради від 15.09.04 №29 „Про створення єдиних постійно діючих тендерних комітетів”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Затвердити вартісну межу товарів, робіт і послуг, закупівлю яких буде здійснювати єдиний постійно діючий міський тендерний комітет (додаток 1).

2. Покласти на головне економічне управління міської ради виконання функцій щодо координації закупівель товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти.

3. Головному економічному управлінню міської ради:
3.1. Проводити облік запланованих закупівель та торгів, що відбулися.
3.2. Погоджувати в головному управлінні економіки обласної державної адміністрації застосування замовниками інших, ніж відкриті торги, процедур закупівель відповідно до Наказу Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 07.12.2000 №268 „Про Порядок погодження Міністерством економіки України застосування замовниками окремих процедур державних закупівель” із змінами та доповненнями.
3.3. Надавати консультативну та методичну допомогу головним розпорядникам коштів при здійсненні закупівель товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти.
3.4. Здійснювати розгляд скарг, поданих учасниками по торгах, які проводив єдиний постійно діючий міський тендерний комітет, до моменту укладення договору про закупівлю та приймати відповідні рішення щодо них за дорученням Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 04.12.2000 №264 „Про затвердження Порядку розгляду скарг учасників процедур державних закупівель щодо організації та здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти” із змінами та доповненнями.
3.5.Здійснювати контроль за дотриманням чинного законодавства щодо закупівель за державні кошти.

4. Управлінням, відділам, комітетам та іншим структурним підрозділам міської ради – головним розпорядникам коштів міського бюджету:
4.1. Надавати заявки на проведення торгів єдиним постійно діючим міським тендерним комітетом згідно з додатком 2.
4.2. Відповідно до вимог чинного законодавства України з питань державних закупівель забезпечити закупівлю товарів, робіт і послуг, що не входять до вартісної межі товарів, робіт і послуг, закупівлю яких здійснює єдиний постійно діючий міський тендерний комітет.
4.3. Привести у відповідність до вимог чинного законодавства України у сфері державних закупівель накази, які регламентують зазначений процес.

5. Управлінням, відділам та комітетам міської ради, виконавчому комітету міської ради, районним адміністраціям міської ради та іншим структурним підрозділам міської ради – головним розпорядникам коштів бюджету міста, подавати до головного економічного управління міської ради узагальнену інформацію на підставі матеріалів, зібраних від розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів по усіх видах надходжень бюджетних коштів:
- до 1 грудня поточного року – заплановану потребу (за видами та обсягами) в товарах, роботах і послугах на наступний рік та щороку в місячний термін, після затвердження бюджету міста, інформацію, узагальнену на підставі матеріалів зібраних від установ та організацій, які їм (головним розпорядникам коштів) підпорядковані про заплановані на поточний рік кошти для закупівлі товарів, робіт і послуг (додаток 3);
- уточнену аналогічну інформацію у разі її зміни протягом бюджетного року з поясненням причин внесення змін;
- щопівроку, до 2 числа місяця, наступного за звітним, інформацію за формою державної статистичної звітності (форма №1-торги (тендери) „Звіт про проведення торгів (тендерів) на закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти”, яка затверджена наказом Державного комітету статистики України від 05.11.03 №383;
- щоквартально, до 3 числа місяця, наступного за звітним, інформацію про поточні торги (тендери) (додаток 4);
- щоквартально, до 3 числа місяця, наступного за звітним, інформацію про стан виконання обов’язків сторін за укладеними договорами (додаток 5).

6. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради (Коренков П.Є.) забезпечити опублікування у газеті „Запорозька Січ” оголошень про здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти, поданих управліннями, відділами та комітетами міської ради, виконавчим комітетом міської ради, районними адміністраціями міської ради та іншими структурними підрозділами міської ради – головними розпорядниками коштів бюджету міста. У випадках, коли це передбачено законодавством розміщувати оголошення у міжнародній мережі електронного зв’язку.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

 

Міський голова Є.Г.Карташов

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення