Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/09/2004

Рішення виконавчого комітету від 23.09.2004 № 354 «Про розірвання договірних зобов’язань з автоперевізником»


З метою вирішення проблеми обслуговування населення міста пасажирським транспортом загального користування, керуючись Порядком і умовами організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом, затвердженим наказом Міністерства транспорту України від 21.01.98 № 21, Постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.03 № 141 “Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту” та розпорядженням міського голови від 01.09.04 № 1151р “Про проведення перевірок дотримання перевізниками умов договорів”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. За неодноразові порушення чинного законодавства та зобов’язань, згідно до укладеного між міськвиконкомом та ТОВ “ГЕЛОН” договору, зокрема за відмову у пільговому перевезенні, порушення тарифної дисципліни, розірвати договір №19 від 07.11.02 на обслуговування маршруту №82СМ “Завод “Армаліт” – площа Радянська” в кількості 8 одиниць особливо малого класу.

2. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (Костюченко Л.А.) тимчасово, терміном до проведення конкурсу закріпити за маршрутом №82СМ “Завод “Армаліт” – площа Радянська” ТОВ “Андора”.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. та начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Костюченко Л.А.


Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення