Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/09/2004

Рішення виконавчого комітету від 23.09.2004 № 347 «Про передачу відділу комунального господарства Орджонікідзевської районної адміністрації мощення плиткою тротуарів по пр.Леніна на ділянці від бул.Шевченка до вул.Миру після реконструкції»


Згідно з Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про власність", з метою подальшої експлуатації мощення плиткою тротуарів по пр. Леніна на ділянці від бул. Шевченка до вул. Миру виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Вилучити з повного господарського відання комунального підприємства "Управління капітального будівництва" та передати в повне господарське відання відділу комунального господарства Орджонікідзевської районної адміністрації мощення плиткою тротуарів по пр. Леніна на ділянці від бул. Шевченка до вул. Миру площею 2353,76 м2 балансовою вартістю 282451,2 грн.

2. Комунальному підприємству "Управління капітального будівництва" передати в установленому порядку, а відділу комунального господарства Орджонікідзевської районної адміністрації прийняти мощення плиткою тротуарів по пр. Леніна на ділянці від бул. Шевченка до вул. Миру площею 2353,76 м2.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення