Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/09/2004

Рішення виконавчого комітету від 23.09.2004 № 347 «Про передачу експлуатуючим організаціям контактної мережі та зовнішнього освітлення після реконструкції пр.Леніна від пл.Леніна до вул.Лермонтова»


Згідно з Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про власність", з метою подальшої експлуатації контактної мережі та зовнішнього освітлення після реконструкції пр. Леніна виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Вилучити з повного господарського відання комунального підприємства "Управління капітального будівництва" та передати в повне господарське відання:
1.1. Комунальному підприємству міського електричного транспорту "Запоріжелектротранс" контактну мережу по пр. Леніна на ділянці від вул. Південноукраїнської до вул. Миру балансовою вартістю 123523,4 грн.
1.2. Комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення "Запоріжміськсвітло" зовнішнє освітлення по пр. Леніна на ділянці від вул. Південноукраїнської до вул. Миру та по вул. Заводський загальною балансовою вартістю 150762,33 грн.

2. Комунальному підприємству "Управління капітального будівництва" передати в установленому порядку:
2.1. Комунальному підприємству міського електричного транспорту "Запоріжелектротранс" контактну мережу по пр. Леніна на ділянці від вул. Південноукраїнської до вул. Миру.
2.2. Комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення "Запоріжміськсвітло" зовнішнє освітлення по пр. Леніна на ділянці від вул. Південноукраїнської до вул. Миру та по вул. Заводський.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення