Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/09/2004

Рішення виконавчого комітету від 23.09.2004 № 371 «Про проводження терміну проведення відкритого конкурсу на кращий проект пам’ятного знаку, присвяченого 60-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні»


Враховуючи висновки жюрі конкурсу на проект пам’ятного знаку в м. Запоріжжя на честь 60-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, наданих на підставі оголошеного конкурсу (рішення міськвиконкому від 20.05.04 №187), виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Продовжити термін проведення відкритого конкурсу на кращий проект пам’ятного знаку, присвяченого 60-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, до 20.11.04.

2. Конкурсні проекти надати у виставковий зал Запорізького відділення Національної Спілки Художників України за адресою: м. Запоріжжя, бул. Центральний, 3 до 20.11.04 до 17:00 год.

3. Затвердити заступником голови жюрі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

4. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради (Коренков П.Є.) надати в засобах масової інформації повідомленні про продовження терміну проведення конкурсу.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення