Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

15/09/2004

Рішення міської ради від 15.09.2004 № 23 «Про внесення доповнень до рішення Запорізької міської ради від 28.01.04 №46 “Про затвердження і введення в дію річних ставок орендної плати за нерухоме майно комунальної власності м. Запоріжжя”»

Згідно з Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про оренду державного та комунального майна”, з метою використання нерухомого майна права комунальної власності, яке передається в оренду суб'єктам господарювання з встановленням відповідних ставок орендної плати, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Внести доповнення до рішення Запорізької міської ради від 28.01.04 №46 “Про затвердження і введення в дію річних ставок орендної плати за нерухоме майно комунальної власності м. Запоріжжя”, а саме: в додатку рішення після слів “... автозаправних станцій...” читати: “... об'єктів автосервісу, автомийок, об'єктів права комунальної власності, які використовуються під автостоянки...”.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є., Крещука М.О. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Пшигоцький С.В.)

Міський голова Є.Г. Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення