Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

15/09/2004

Рішення міської ради від 15.09.2004 № 51 «Про внесення змін до рішення міської ради від 09.06.04 №23 "Про затвердження ставок єдиного податку для фізичних осіб"»

Відповідно до вимог Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про автомобільний транспорт", "Про ліцензування певних видів підприємницької діяльності" та з метою створення умов для рівної та добросовісної конкуренції у сфері перевезень пасажирів та їх багажу на таксі, легалізації діяльності у сфері послуг таксі, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

1. В пункт 2 рішення міської ради від 09.06.04 №23 "Про затвердження ставок єдиного податку для фізичних осіб" внести зміни, виклавши його в наступній редакції:
"п.2. встановити термін дії ставки єдиного податку на транспортне обслуговування громадян легковими автомобілями до 31 грудня 2004 року."

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаску В.В., постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (робота галузей міського господарства) (Баздир В.Г.).

 

Міський голова Є.Г. Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення