Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/08/2004

Рішення виконавчого комітету від 26.08.2004 № 310 «Про проведення вивчення попиту населення на пасажирські перевезення»


З метою вивчення попиту населення на пасажирські перевезення, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про транспорт”, “Про автомобільний транспорт”, постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.03 №141 “Про внесення змін до правил надання Послуг пасажирського автомобільного транспорту”, Інструкцією з проведення дослідження ринку пасажирських перевезень в м. Запоріжжі, затвердженою рішенням виконавчого комітету міської ради від 27.07.04 № 272/2 “Про організацію вивчення попиту населення на пасажирські перевезення”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Провести вивчення попиту населення на пасажирських маршрутах, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 27.07.04 №272/1 “Про організацію та проведення конкурсу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування”.

2. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (Костюченко Л.А.) створити тимчасову комісію для визначення авто перевізників, з якими будуть укладатися договори на право вивчення попиту населення на пасажирські перевезення.

3. Конкурсному комітету (Черкаска В.В.) відмінити проведення конкурсу на право обслуговування маршрутів, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 27.07.04 № 272/1 “Про організацію та проведення конкурсу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування”.

4. Розпорядження міського голови від 05.08.04. № 1005р “Про проведення досліджень ринку пасажирських перевезень” вважати таким, що втратив чинність.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. та начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Костюченка Л.А.

Міський голова
Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення