Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

04/01/2024

Розпорядження міського голови від 29.12.2023 № 320р «Про щорічну інвентаризацію майна, яке належить на праві комунальної власності Запорізькій міській територіальній громаді»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні”, “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, Цивільним та Господарським кодексами України, відповідно до Положення про інвентаризацію активів та зобов'язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 № 879 (із змінами), з метою упорядкування обліку об’єктів нерухомого майна права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади (крім житлового фонду) згідно актуальної інформації єдиних державних реєстрів та матеріалів щорічної інвентаризації майна комунальної власності, забезпечення ефективного використання об’єктів нерухомого майна, як матеріальної і фінансової основи місцевого самоврядування та захисту економічних інтересів Запорізької міської територіальної громади
ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Виконавчі органи Запорізької міської ради, комунальні підприємства, комунальні некомерційні підприємства, установи, заклади, що належать до комунальної власності Запорізької міської територіальної громади, щорічно, надавати до Департаменту управління активами Запорізької міської ради:
до 15 січня наступного року, матеріали щорічної інвентаризації (завірені копії протоколів) та переліки майна в паперовому та електронному вигляді, за формою згідно з додатками 1-4 до цього розпорядження;
щокварталу до 15 числа, наступного за кварталом місяця, інформацію на виконання граф 8, 9 додатку 1, та сканкопії документів (технічна документація, витяг з Державного реєстру прав на нерухоме майно, тощо). 
2. Розпорядження Запорізького міського голови від 25.11.2020 № 244р “Про щорічну інвентаризацію майна, яке належить на праві комунальної власності територіальній громаді м. Запоріжжя”, із змінами, внесеними розпорядженням від 20.12.2021 № 250р, вважати таким, що втратило чинність. 
3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справами виконавчого комітету міської ради.


Секретар міської ради                                                     Анатолій КУРТЄВ
 


Прикріплені файли: