Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

09/01/2024

Рішення міської ради від 22.12.2023 № 23 «Про внесення змін до Положення про постійні комісії міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 27.01.2021 №29 «Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2020 №4 «Про затвердження Положення про постійні комісії Запорізької міської ради»»

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

 

         1. Внести зміни до пункту 3. Положення про постійні комісії міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 27.01.2021 №29 «Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2020 №4 «Про затвердження Положення про постійні комісії Запорізької міської ради», а саме:

         1.1. Доповнити підпунктом 3.29 такого змісту: «постійна комісія може вивчати діяльність та досвід підприємств, установ та організацій, їх філіалів і відділень незалежно від форм власності, у тому числі тих, які займаються міжнародною діяльністю, в сфері своїх повноважень, та за результатами своєї роботи подавати рекомендації на розгляд їх керівників, а в необхідних випадках - на розгляд міської ради або її виконавчого комітету;».

         1.2. Доповнити підпунктом 3.30 такого змісту: «члени комісії можуть бути включені до складу міжнародних делегацій у сфері своїх повноважень на підставі окремого рішення Запорізької міської ради;».

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Анатолія КУРТЄВА та на постійну комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Олег КОРОЛЬОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                       Анатолій КУРТЄВ


Прикріплені файли: